Albert Heijn winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Albert Heijn, inclusief de locaties van Albert Heijn en de normale openingstijden van Albert Heijn. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Albert Heijn.


Albert Heijn folders
Albert Heijn folders
Albert Heijn folders

OVER ALBERT HEIJN

Begonnen als kruidenierszaak in Oostzaan en opgericht door Albert Heijn in 1887. Tegenwoordig is het een beursgenoteerd bedrijf dat niet meer weg te denken is uit het Nederlandse straatbeeld. Albert Heijn wordt niet altijd gezien als de goedkoopste supermarkt, maar juist een supermarkt die gekenmerkt wordt met spaaracties, de AH-bonuskaart en kortingen. Daarnaast is Albert Heijn al jaren bezig met een thuisbezorgservice en hebben zij sinds 2012 Pick Up Points.

Albert Heijn heeft meer dan 960 winkels in Nederland en is sinds 2011 zijn ze ook te vinden in België.  Albert Heijn is te vinden van Amsterdam tot aan Venlo en van Hulst tot aan Groningen. Ze zijn in bijna iedere stad te vinden. Onder dit aantal winkels vallen ook 79 AH to go’s en 37 AH XL’s. 

A-merken, AH huismerk en AH-basic zijn te vinden in de supermarkten van Albert Heijn. De actie aanbiedingen zijn terug te vinden in de wekelijkse nieuwste reclamefolder. De folder van deze week is terug te vinden op de website, in de winkel of in de brievenbus. Online of in de winkel kun je bier, Douwe Egberts koffie, Sensodyne of pizza voor een goede prijs kopen of bestellen.

Met de Albert Heijn bonuskaart kunnen airmiles verdiend worden. Ook kunnen er op basis van koopgedrag, persoonlijke aanbiedingen aangeboden worden. Verder kunnen zegels met deze bonuskaart sneller verdiend worden, maak je kans op winacties en uitjes en kun je soms als eerste een nieuw product uitproberen.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ ALBERT HEIJN

  • Gevarieerd aanbod: Albert Heijn heeft A-merken en huismerken in het aanbod, deze verschillen ook aardig in prijs zodat het winkelen bij Albert Heijn voor iedereen een goede optie is.
  • Fantastische extra’s: De spaaracties, AH-bonuskaart en de wekelijkse folder zit elke keer weer vol met fantastische acties.
  • Type winkels: Naast de gewone supermarkt is er ook de AH to go en de AH XL. Voor een nog uitgebreider assortiment kun je terecht bij de AH XL en voor een snelle aanschaf is een bezoek aan de AH to go de beste optie.
  • Online winkelen: Bestellen van producten op de onlinewebsite is snel gedaan. Deze kunnen bezorgd worden, je kunt ze zelf ophalen bij een Pick Up Point of in de winkel.
  • Slim online computersysteem: Het systeem onthoudt wat er de voorgaande keren besteld is. Op basis hiervan kunnen bestellingen herhaald worden en kost het minder moeite om boodschappen te doen.

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Er zijn meer dan 960 winkels door heel Nederland te vinden, waaronder grotere steden zoals Amsterdam en Venlo maar ook kleinere plaatsen zoals Hulst en Veghel. Neem een kijkje op de website voor alle locaties van Albert Heijn bij jou in de buurt. De openingstijden zijn normaal gesproken van ongeveer 08:00 tot 20:00 met uitzondering van koopavonden en zondagen. De website geeft ook duidelijk aan wat de tijden per filiaal zijn.