Albert Heijn - folders, winkels en openingstijden

Albert Heijn folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER ALBERT HEIJN

Begonnen als kruidenierszaak in Oostzaan en opgericht door Albert Heijn in 1887. Tegenwoordig is het een beursgenoteerd bedrijf dat niet meer weg te denken is uit het Nederlandse straatbeeld. Albert Heijn wordt niet altijd gezien als de goedkoopste supermarkt, maar juist een supermarkt die gekenmerkt wordt met spaaracties, de AH-bonuskaart en kortingen. Daarnaast is Albert Heijn al jaren bezig met een thuisbezorgservice en hebben zij sinds 2012 Pick Up Points.

Albert Heijn heeft meer dan 960 winkels in Nederland en is sinds 2011 zijn ze ook te vinden in België.  Albert Heijn is te vinden van Amsterdam tot aan Venlo en van Hulst tot aan Groningen. Ze zijn in bijna iedere stad te vinden. Onder dit aantal winkels vallen ook 79 AH to go’s en 37 AH XL’s. 

A-merken, AH huismerk en AH-basic zijn te vinden in de supermarkten van Albert Heijn. De actie aanbiedingen zijn terug te vinden in de wekelijkse nieuwste reclamefolder. De folder van deze week is terug te vinden op de website, in de winkel of in de brievenbus. Online of in de winkel kun je bier, Douwe Egberts koffie, Sensodyne of pizza voor een goede prijs kopen of bestellen.

Met de Albert Heijn bonuskaart kunnen airmiles verdiend worden. Ook kunnen er op basis van koopgedrag, persoonlijke aanbiedingen aangeboden worden. Verder kunnen zegels met deze bonuskaart sneller verdiend worden, maak je kans op winacties en uitjes en kun je soms als eerste een nieuw product uitproberen.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ ALBERT HEIJN

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Er zijn meer dan 960 winkels door heel Nederland te vinden, waaronder grotere steden zoals Amsterdam en Venlo maar ook kleinere plaatsen zoals Hulst en Veghel. Neem een kijkje op de website voor alle locaties van Albert Heijn bij jou in de buurt. De openingstijden zijn normaal gesproken van ongeveer 08:00 tot 20:00 met uitzondering van koopavonden en zondagen. De website geeft ook duidelijk aan wat de tijden per filiaal zijn.

Soort winkel
Net binnengekomen folders
Winkels - hypermarkten en supermarkten