Lidl folders en aanbiedingen


Als u op internet op zoek was naar aanbiedingen van Lidl, dan bent u aan het juiste adres. Wij hebben de nieuwste folders van Lidl, waardoor u tijdens het winkelen zeker weten de beste prijzen en acties krijgt. Als u geld wilt besparen door gebruik te maken van de wekelijkse aanbiedingen in de folders van Lidl, en de beste aanbiedingen wilt krijgen van de weekacties van Lidl, dan bent u hier aan het juiste adres.

Kies uw winkel  
Folders zijn mogelijk niet in alle lokale winkels geldig.
 

Nog meer voordeel bij Lidl

Profiteer van aantrekkelijke acties en kortingen bij Lidl, de toch al zo voordelige supermarkt

Lidl gebruikt de slogan "de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs" en de producten in deze supermarkt zijn dan ook voordelig geprijsd. Dankzij de nieuwe folder die elke week op woensdag en zaterdag verschijnt, profiteer je van vele royale aanbiedingen. In de folder vind je naast reclame voor vaste artikelen ook weekdeals, zoals hun bekroonde matras. Heb je de folder deze week bekeken en vind je niet meteen wat je zoekt? Dan kan je de folder volgende week nog eens proberen. Naast het reguliere krantje komt er ook regelmatig een wijnfolder uit. Hiermee krijg je tot wel 25% korting op wijn en bier. Tijdens evenementen zoals de Giga Gratis Goedkoper Weken spaar je voor gratis producten en komt er een speciale folder uit met hoge kortingen.
 

Kortingscode voor de Lidl-Shop

Naast de folder kun je regelmatig een kortingscode verzilveren die je in de Lidl-Shop kunt besteden. Hierin staan keukenapparaten, sportartikelen, mode, kinderspeelgoed en andere producten. Helaas kun je er tegenwoordig geen reizen meer boeken. Met een kortingscode kun je tot wel 10% korting krijgen op de toch al voordelig geprijsde artikelen. In de Lidl-Shop vind je ook een webpagina met producten die tot wel 50% afgeprijsd zijn.
 

Extra korting met de Lidl Plus-app

Door de Lidl Plus-app te downloaden, profiteer je van nog meer voordelen. Je krijgt een digitale klantenkaart die je bij de kassa scant en je ontvangt iedere week nieuwe persoonlijke kortingen. Ook op de website zijn er iedere week speciale Lidl Plus-aanbiedingen te vinden. Nadat je je pas hebt gebruikt bij je boodschappen, maak je daarnaast kans op een kraskaart met extra korting. Benieuwd welke aanbiedingen er deze week gelden? Ga dan direct naar de website of download de applicatie.

Lidl-winkels
Meest bekeken advertenties

Producten

Winkels