Makro - folders, winkels en openingstijden

Makro folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER MAKRO

Op 31 oktober 1968 werd het eerste Makro-filiaal geopend in Amsterdam. Het bedrijf is opgezet door de Nederlandse Steenkolen Handelsvereniging (SHV). Deze heeft het vervolgens verkocht aan de Duitse METRO Group. De Makro is een zelfbedieningsgroothandel, dus een groothandel opgezet als supermarkt. Er kan alleen gewinkeld worden met een Makro-pas, die verstrekt wordt aan bedrijven, stichtingen en verenigingen die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

De Makro heeft in Nederland 17 winkels en nog eens 6 winkels in België. Makro filialen zijn strategisch gelegen zodat het voor alle bedrijven en individuen die er gaan winkelen, nooit te ver weg is. De vestigingen zijn te vinden in Delft, Best, Nuth, Breda, Duiven en nog 12 andere locaties die terug te vinden zijn op https://www.makro.nl.

Op de website is de nieuwe folder te vinden, deze folder geldt in de meeste gevallen voor twee weken. De food, horeca en non-food folders kunnen hier gevonden worden. Op basis van het seizoen zijn er vaak ook andere folders beschikbaar. Ook zijn er wekelijks de weekend deals en dat zijn fantastische aanbiedingen. Door welk krantje er ook gebladerd wordt, de aanbiedingen vliegen je om je oren.

In de non-food folder kunnen spullen zoals schoenen, kleren, kantoorspullen en Tv’s gevonden. Terwijl in de food folder de koffie, de gourmetschotel voor bij de BBQ en de kalkoen aangeboden worden. Ook de whiskey aanbiedingen kunnen hier of in de horeca folder gevonden worden.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ MAKRO

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

De vestigingen zijn gemakkelijk te zien op de kaart van Nederland. Doordat het overzichtelijk is, kan er geklikt worden op de desbetreffende vestiging of kan er specifiek gezocht worden op postcode om het makkelijker te maken. Wanneer de juiste Makro geselecteerd is, worden de adresgegevens, contactgegevens en openingstijden zichtbaar. Klik vervolgens verder op de vestigingsinformatie en zie welke services er geboden worden bij de desbetreffende vestiging. De openingstijden zijn van 09:00 tot 22:00 van maandag tot en met vrijdag, 09:00 tot 18:00 op zaterdag en 12:00 tot 17:00 op zondag.

Net binnengekomen folders
Winkels - hypermarkten en supermarkten