Lidl - folders, winkels en openingstijden

Lidl folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER LIDL

Opgericht in 1930 door Joseph Schwarz onder de naam Schwarz Lebensmittel-Sortimentsgroßhandlung. Het bedrijf ging meteen een samenwerking aan met Lidl & Co, dit was oorspronkelijk een fruitgroothandel maar werd na verloop van tijd een voedselgroothandel. De zoon van Schwarz, Dieter Schwarz begon samen met Ludwig Lidl een discountformule. In 1973 opende de eerste Lidl zijn deuren in Ludwigshafen. Tegenwoordig zijn er over de hele wereld heen meer dan 10.000 vestigingen in 28 landen en er zijn daarvan zo’n 425 winkels in Nederland te vinden.

Lidl is met 425 winkels goed vertegenwoordigd in Nederland. Een Lidl is daardoor dus nooit ver weg. Natuurlijk zijn ze in de grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag te vinden. Maar ook in kleinere steden en dorpen zijn er voldoende Lidlvestigingen te vinden. Meer informatie hierover vind je terug op https://www.lidl.nl.

De folder van deze week is te bekijken op de website. Verschillende aantrekkelijk aanbiedingen van de supermarkt zijn hierin terug te vinden. Ook de folder van volgende week staat altijd al online. Het krantje staat bomvol met reclame en elke week zijn er weer nieuwe en fantastische aanbiedingen. Daarnaast is er ook de webshop die te vinden is op Lidl Shop.

Op de online webshop zijn verschillende web-only sales te vinden, wat dus nog eens bovenop alle andere aanbiedingen komt. Het assortiment van de Lidl is erg divers. Zo kan men er terecht voor klusspullen, planten en allerlei andere producten voor in de tuin, maar ook voor luiers, koffiecups en eten zoals aardbeien, oliebollen en een gourmetschotel.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ LIDL

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

De filiaal zoeker is een gemakkelijke tool om een Lidl bij jou in de buurt te vinden. Vul de woonplaats in en selecteer de straal waarin er gezocht moet worden. Vervolgens krijg je in de meeste gevallen meerdere opties te zien. Klik op Toon Meer bij de desbetreffende Lidl-vestiging en krijg de adresgegevens, afstand, openingstijden, acties en folders te zien. Openingstijden verschillen weleens tussen filialen, maar zijn in veel gevallen elke dag van 08:00 – 20:00. Koopavonden en andere speciale openingstijden daarbuiten gelaten. Bekijk daarom altijd eerst de website.

Net binnengekomen folders
Winkels - hypermarkten en supermarkten