Aldi - folders, winkels en openingstijden

Aldi folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER ALDI

Aldi, een afkorting van Albrecht Diskont, is opgericht in Duitsland in 1946. Aldi staat bekend om zijn lage prijzen en een beperkt assortiment. Het bedrijf bestaat uit twee zelfstandige bedrijven, Aldi Nord en Aldi Süd. In Nederland en België worden de Aldi winkels geleid door Aldi Nord.

Aldi heeft wereldwijd meer dan 8200 winkels, meer dan 500 van deze winkels zijn te vinden in Nederland. Daarnaast zijn ze daadwerkelijk overal op de wereld te vinden, zoals in de Verenigde Staten, Australië en hebben ze een onlinedienst in China.  Aldi is met 500+ winkels bijna overal te vinden in Nederland, bijvoorbeeld in Tilburg, Amsterdam en helemaal in het zuiden in Maastricht. 

Tegenwoordig liggen er steeds met A-merken in de schappen bij de Aldi, toch ligt daar niet de focus op. De reclamefolder is online, in de winkel en soms kun je het krantje in de brievenbus vinden. Hierin zie je de aanbiedingen van de week. Ook kun je online al iets eerder de folder van volgende week vinden, om de boodschappen beter van tevoren te kunnen plannen. Dit kun je vinden op de volgende website en hier kun je dan ook voor jezelf een boodschappenlijstje samenstellen. In Nederland is een online webshop geen onderdeel van Aldi, terwijl in China het juist alleen om een online webshop gaat. Wel doen ze mee aan het Black Friday fenomeen en komen ze jaarlijks met fantastische deals tijdens deze dag na Thanksgiving.

Naast alle foodproducten zoals een gourmetschotel in de zomer of oliebollen tijdens de wintermaanden, kunnen er heel veel verschillende artikelen gevonden worden. Dit zijn bijvoorbeeld buitenplanten, kamerplanten, elektrische apparatuur zoals een ventilator, airfryer en JBL-elektronica.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ ALDI

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Aldi is met meer dan 500 supermarkten een van de grootsten van Nederland. De website geeft een duidelijk overzicht van alle winkels per provincie, of er kan dichter bij huis gezocht worden met het invullen van een adres of postcode. Dit kan hier gedaan worden. Per winkel is zichtbaar wat de openingstijden zijn. In de meeste gevallen is dat 8:00 tot 20:00 van maandag tot en met zaterdag en op zondag van 10:00 tot 18:00.

Net binnengekomen folders
Winkels - hypermarkten en supermarkten