Coolblue winkels en openingstijden

Waar vindt u winkels?

Lees meer

Over Coolblue
Webwinkel waar ze alles doen voor een glimlach.

Coolblue werd in 1999 door studenten opgericht, aanvankelijk nog onder de naam MP3man.nl, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een in binnen- en buitenland bekende winkelketen. Met meer dan 4.500 werknemers, een webwinkel en meer dan tien winkels verspreid over Nederland brengen ze alles, van een koelkast tot een laptop, bij jou thuis. Hun slogan “gewoon, doen” is geen holle leuze want ze blijven gewoon altijd alles zelf doen, van de klantenservice tot de bezorging, de installatie en de reparatie. En dat elke dag opnieuw.


Een ruim assortiment en advies
Bij Coolblue kun je terecht voor al je benodigdheden op het gebied van elektronica, wonen, koken enzovoort. Dus niet alleen voor je nieuwe wasmachine, maar ook voor seizoensgebonden producten zoals een mobiele airco of tuingereedschap. Coolblue hanteert scherpe prijzen en adviseert je bij iedere productgroep, zowel in de winkel als online. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe laptop kopen? Dan vind je op de website een speciaal ingerichte keuzehulp-pagina.

De klantenservice van Coolblue
Naast de overzichtelijke website kun je ook in de Coolblue-winkels terecht. Coolblue heeft onder andere winkels in Den Haag, Groningen, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. De openingstijden variëren per filiaal.
Het bedrijf hecht veel waarde aan een uitstekende klantenservice. Zo heb je jouw bestelling morgen al gratis in huis, op voorwaarde dat je je bestelling ten laatste vandaag om 23:58:59 uur plaatst. Ook een retour aanmelden gaat eenvoudig via het retourformulier. Dit vind je online na het inloggen op Mijn Coolblue. Je kunt je product binnen 30 dagen na ontvangst gratis ruilen of retourneren. Contact opnemen met de klantenservice is bovendien op alle manieren mogelijk: telefonisch, per e-mail, via Facebook, Twitter, Whatsapp of lekker persoonlijk in de winkel.


Korting bij Coolblue
Coolblue hanteert geen kortingscodes of couponcodes, maar de aanbiedingen zijn er daarom niet minder om. Zo kun je er op Black Friday terecht voor hoge kortingen en worden er tussendoor acties gehouden. Om hiervan op de hoogte te blijven, kun je je inschrijven voor de wekelijkse Coolblue-nieuwsbrief. Of check direct de website om te kijken welke aantrekkelijke deal er vandaag te vinden is!

Net binnengekomen folders
Winkels - elektronica en witgoed