MediaMarkt winkels en openingstijden

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER MEDIA MARKT

Media Markt was opgericht door vier Duitse entrepreneurs. De eerste vestiging werd geopend op 24 november 1979 in München. Tegenwoordig is Media Markt terug te vinden in 13 landen met gezamenlijk meer dan 850 vestigingen over heel Europa. Media Markt staat over heel Europe en ook in Nederland bekend om zijn humoristische en ruwe marketingcampagnes die “ik ben toch niet gek!” schreeuwen op verschillende wijzen in verschillende talen.

Media Markt heeft bijna 50 winkels verspreid over heel Nederland. Deze winkels zijn voornamelijk in grotere steden te vinden. Met vier vestigingen in en rondom Amsterdam zijn ze goed vertegenwoordigd, maar daarnaast zijn ze ook in Hengelo, Ede, Heerlen, Groningen, Zwolle, Eindhoven en Leeuwarden te vinden. Dit is natuurlijk ook allemaal online op https://www.mediamarkt.nl terug te zien.

De fantastische actie aanbiedingen zijn terug te vinden in de nieuwste folder. Ook de folder van volgende week ontvang je vaak al iets eerder in de brievenbus of via de email, naast het feit dat de aanbiedingen altijd op de website te vinden zijn. Ook zijn er jaarlijks speciale acties, zoals de merkenweek, de btw vrij dagen, tv-actie en nog veel meer.

Qua elektronica is bijna alles te vinden bij de Media Markt. Ben je op zoek naar een Tv met speakers om vervolgens de nieuwe ps4 op te spelen. Zet er vervolgens een ventilator naast voor de warme dagen en koop een Senseo om langer te kunnen doorgaan. Voor dat alles kun je gemakkelijk terecht bij de Media Markt.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ MEDIA MARKT

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Omdat 99% van de mensen in de Nederland de Media Markt kennen, hebben ze vaak wel een goed idee waar er een vestiging te vinden is. Natuurlijk kan dit ook gemakkelijk gezien worden op de website. Vul hier je stad of postcode in of kijk op de kaart van Nederland en selecteer de Media Markt die jij wilt bezoeken. Zie vervolgens de openingstijden, bereikbaarheid, services, speciale acties en nog veel meer. De meeste Media Markt vestigingen zijn geopend op maandag van 11:00 tot 21:00, dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 21:00, zaterdag van 10:00 tot 18:00 en zondag van 12:00 tot 18:00. Dit is niet overal het geval, dus controleer vooral even de website.

Net binnengekomen folders
Winkels - elektronica en witgoed