Intertoys winkels en openingstijden

Waar vindt u winkels?

Lees meer

Over Intertoys
De grootste speelgoedwinkelketen van Nederland.

Intertoys bestaat al sinds 1976 en heeft meer dan 200 vestigingen in Nederland. Daarmee is het de grootste speelgoedwinkelketen van het land. Naast de mogelijkheden in de fysieke winkels, kun je je speelgoed ook online bestellen in de webwinkel van Intertoys. Hier vind je speelgoed van LEGO, Pokémon en Barbie, maar ook spellen voor Nintendo Switch of andere consoles. Je kunt er ook buitenspeelgoed vinden, zoals een hoverboard of een fiets. Met een winkelafdeling die de trends op de voet volgt en een magazijn van meer dan 50.000 m² vind je hier gegarandeerd het nieuwste speelgoed. Moeilijk kiezen? Dan is een Intertoys cadeaubon een goed idee.

Het assortiment van Intertoys
Bij Intertoys vind je speelgoed van alle bekende merken, zodat je zeker bent van kwaliteit en duurzaamheid. De winkel heeft speciale afdelingen voor peuters, jongens en jonge meisjes (inclusief tassen, nagellak en andere modieuze meisjesdingen). De site maakt het ook gemakkelijk om te vinden wat je zoekt.

Naast een breed assortiment zorgt Intertoys er ook voor dat je nooit iets tekort komt, zelfs niet op drukkere momenten. De winkels worden bijvoorbeeld twee keer per week bevoorraad en tijdens Sinterklaas zelfs dagelijks. Als je iets online bestelt, heb je het vaak de volgende dag al in huis. Bovendien is de bezorging gratis voor bestellingen van €35 of meer. Retourneren is bij Intertoys ook heel eenvoudig.

Winkelen bij Intertoys
Naast het servicekantoor in Amsterdam heeft Intertoys meer dan 200 filialen door heel Nederland. In sommige steden, zoals Den Haag, Tilburg en Rotterdam, vind je extra grote winkels die ook groot buitenspeelgoed verkopen. De openingstijden komen overeen met de normale openingstijden: maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Tijdens de feestdagen vind je aanbiedingen in het Intertoys Big Book, zodat kinderen snel hun eigen verlanglijstje kunnen maken. Er zijn ook aanbiedingen rond Black Friday en seizoensaanbiedingen van populaire merken zoals LEGO.

Net binnengekomen folders
Winkels - kinderen