Prénatal winkels en openingstijden

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER PRÉNATAL

Prénatal is opgericht in 1959 en vandaag de dag de grootste specialist voor jou en je kindje. Prénatal heeft 57 winkels verspreid over heel Nederland. Bestaande uit 20 megastores, 37 citystores en de Prénatal webshop. Prénatal heeft een inspirerend en betaalbaar assortiment met goede service en advies.

Het merendeel van de vestigingen zijn redelijk dicht bij elkaar te vinden, deze zijn namelijk veelal in de randstad te vinden. Maar dat neemt niet weg dat ze ook in de rest van het land prominent aanwezig zijn. De rest van de winkels liggen verspreid over het hele land en zijn onder andere te vinden Arnhem, Hengelo, Breda en Amersfoort.

De nieuwe folder is altijd online te vinden en staat vol met fantastische aanbiedingen. Alle acties en nog veel meer is terug te vinden in de reclamefolder of online. Door het jaar heen zijn er verschillende soorten sale zoals bijvoorbeeld de mama mazzeldagen en stapelkorting. Ook is op de website de folder van volgende week vaak al eerder zichtbaar, toch fijn om te plannen.

Een buggy is natuurlijk een noodzakelijk item voor het op pad gaan met de baby. De buggy’s die bij Prénatal in het aanbod zijn, zijn kwalitatief goed en de prijzen zijn heel aantrekkelijk. Als je liever je kind iets dichter bij je wilt hebben, dan is een draagzak natuurlijk ook een goede optie. Natuurlijk zijn er ook artikelen zoals babyflessen, luieremmers, loopstoelen en nog veel meer.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ PRÉNATAL

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

De Prénatal website laat meteen de meest dichtstbijzijnde winkels zien. Daarnaast kan er ook gezocht worden op postcode of plaatsnaam zodat het zeker klopt. Vervolgens kun deze winkel verder bekeken worden voor meer informatie zoals adresgegevens, openingstijden en extra informatie. De openingstijden per vestiging verschillen enorm, bekijk dus vooral de website eerst voor de actuele tijden.

Net binnengekomen folders
Winkels - kinderen