Jumbo folders en aanbiedingen


Als u op internet op zoek was naar aanbiedingen van Jumbo, dan bent u aan het juiste adres. Wij hebben de nieuwste folders van Jumbo, waardoor u tijdens het winkelen zeker weten de beste prijzen en acties krijgt. Als u geld wilt besparen door gebruik te maken van de wekelijkse aanbiedingen in de folders van Jumbo, en de beste aanbiedingen wilt krijgen van de weekacties van Jumbo, dan bent u hier aan het juiste adres.

 

Weekaanbiedingen en acties bij Jumbo

Jumbo geeft je niet alleen de laagsteprijsgarantie, maar ook hoge kortingen op wisselende producten.

Bij Jumbo hebben ze altijd lage prijzen, maar je vindt er ook genoeg aanbiedingen. Zo zijn er steeds opnieuw aanbiedingen die gedurende een heel seizoen korting geven op wisselende producten, zoals wasmiddel. Ook een bier aanbieding is er vaak te vinden. En met de weekaanbieding krijg je iedere week korting op de producten in de actiefolder. Zo haal je jouw boodschappen extra voordelig met acties als 1+1-gratis of de 2-voor-3-euro-actie. Wat eten we vandaag? Met die vraag weet Hallo Jumbo Magazine wel raad. En naast de aanbiedingen in de reclamefolder kun je bij Jumbo ook meedoen met tijdelijke acties.
 

Jumbo Extra’s en andere acties bij Jumbo

Jumbo houdt naast de aanbiedingen die je in het krantje vindt, regelmatig tijdelijke acties. Denk onder andere aan de pannenspaaractie en de Tour de Kans, een actie die plaatsvindt tijdens de Ronde van Frankrijk. Tijdens deze actie kun je krassen voor mooie prijzen zoals tickets voor de Grand Prix van Zandvoort of een skivakantie. Daarnaast kun je het hele jaar door sparen voor gratis boodschappen en extra’s met het Jumbo Extra’s-lidmaatschap. Met je pasje of met een app op je telefoon spaar je punten bij je boodschappen. Deze wissel je in tegen gratis boodschappen, korting op tuinmeubelen, een dagje uit of andere verrassende extra’s zoals gratis gebak.
 

Actieproducten voor gratis bezorging

Op de website van Jumbo staan alle acties voor je weergegeven. Zowel de extra goedkope producten van deze week als die van het seizoen. Wil je bestellen via de website en je boodschappen eenvoudig thuis laten bezorgen? Dan zijn er bepaalde producten die je recht geven op een gratis bezorging. Ze even aan het winkelmandje toevoegen en je hoeft geen verzendkosten te betalen. Ontdek welke producten er deze week in promotie staan.

Jumbo-winkels
Meest bekeken advertenties

Producten

Winkels