Plus folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 17 *

thumbnail - Plus-aanbieding -  producten in de aanbieding - komkommer, sla, veldsla, citroen, zalm, melk, patentbloem, dille, zonnebloemolie, citroensap, Chardonnay. Pagina 17.
17 / 89

* Geldig in alle winkels Plus

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
Van deze brunch word je vrolijk BRUNCH Favoriete brunchgerechten met extra veel kleur, een verrassende twist of een leuke serveertip. Dat is pas echt vrolijk Pasen! Wijntip Patriarche Chardonnay Fles 75 cl 4.99 4.09 P.P. Spinazieflensjes met zalm en mascarpone 6-8 personen 45 min. gemiddeld 1. Doe 2 eieren (GIJS) in een kom met 350 ml halfvolle melk (Biologisch PLUS) en 200 gram PLUS fijngesneden diepvriesspinazie (ontdooid). Mix met de staafmixer. Voeg 250 gram PLUS patentbloem en 1 mespunt zout toe en roer tot een glad beslag. 2. Verhit 1 theelepel PLUS zonnebloemolie in een kleine koekenpan en bak een mooi dun flensje van een flinke lepel beslag. Bak zo in totaal 8 flensjes, voeg eventueel zonnebloemolie toe voordat je een nieuw flensje bakt. Laat ze afkoelen. 3. Rasp de gele schil van 1 citroen, pers de vrucht uit en snijd 1 schaal dille (à 15 g) fijn. Snijd met een kaasschaaf 1 komkommer in dunne linten, scheur 3 pakken gerookte zalmhaas flame roasted (Feestelijk PLUS à 80 g) en 3 pakken gerookte zalmforelfilet (Feestelijk PLUS à 100 g) in grove stukken. Leg een flensje op een bord en bestrijk met 2 eetlepels mascarpone, bestrooi met citroenrasp, dille en voeg peper en zout naar smaak toe. Beleg vervolgens met stukjes zalmforelfilet, de komkommer, wat blaadjes veldsla en besprenkel met een paar druppels citroensap. Leg er een flensje bovenop en beleg met stukjes zalmhaas flame roasted. Herhaal de twee soorten zalm om en om, de rest van de ingrediënten zijn hetzelfde. 4. Bestrijk het bovenste flensje met mascarpone, garneer met sla, zalm en extra citroen rasp. VOEDINGSWAARDE P.P.: 436 KCAL. 22 G VET (9 G VERZADIGD), 30 G KOOLHYDRATEN (4 G SUIKERS), 29 G VEZELS, 4 G EIWIT, 2,6 G ZOUT 17

Andere folders Plus

Net binnengekomen folders