Plus - folders, winkels en openingstijden

Plus folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER PLUS

De winkelformule PLUS ontstond in 2001 als opvolger van Plusmarkt, die in 1988 gestart was. Sinds 2011 is de PLUS jaarlijks uitgeroepen tot de beste op het gebied van wijnen en sinds 2015 is de PLUS jaarlijks uitgeroepen tot meest verantwoorde supermarkt, daarover valt meer te lezen op https://www.plus.nl. Tegenwoordig telt de PLUS 260 supermarkten en zijn ze erg bekend onder de mensen.

De meeste PLUS winkels kunnen in Rotterdam gevonden worden en andere winkels kunnen gevonden worden in Groningen, Almelo en bijvoorbeeld de PLUS Benders in Venlo. Maar ze zijn zeker niet alleen in grotere steden te vinden, zo hebben ze ook filialen in Leerdam, Elspeet en Klazienaveen.  

De folder van deze week en de folder van volgende week zijn gemakkelijk terug te vinden op de website. Deze reclamefolders staan bomvol met scherp geprijsde aanbiedingen. Het krantje kun je in de winkel, in de brievenbus of dus online vinden. Je hoeft dus nooit zonder idee naar de PLUS om te gaan winkelen.

PLUS heeft een eigen huismerk die ook een luxere variant heeft. Daarnaast worden er ook de meest bekende merken aangeboden tegen lage prijzen. Staat er een feestje op de planning en is er bier zoals Bavaria of Heineken nodig, dan is dat geen probleem bij de PLUS, en vaak is het ook nog eens in de aanbieding. Iets sterkers kan natuurlijk ook gekocht worden bij de ingebouwde slijterij. De ochtend erna een kop sterke koffie kan ook nooit kwaad en dan ’s avonds lekker genieten met een pan mosselen. Het is allemaal te verkrijgen bij de PLUS.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ PLUS

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Met 260 supermarkten in Nederland is de PLUS haast niet te missen. Toch zit het niet in elk dorp of elke stad dus soms moet je even zoeken. Dat kan hier gedaan worden. Op deze website is een kaart van Nederland zichtbaar die alle winkels toont. Om in de omgeving te zoeken kan in de zoekbalk de persoonlijke postcode of plaatsnaam ingevuld worden. Klik vervolgens verder op de desbetreffende supermarkt en bekijk de adresgegevens, openingstijden en extra services. In de meeste gevallen zijn de winkels van maandag t/m zaterdag open van 08:00 tot 20:00 of 21:00. Dit is verschillend per filiaal, dus neem eerst even een kijkje online.

Net binnengekomen folders
Winkels - hypermarkten en supermarkten