Plus folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 22 *

thumbnail - Plus-aanbieding -  producten in de aanbieding - brood, bieslook, veldsla, winterpeen, zalm, crème, ei, tafelsaus, balsamico, Sauvignon Blanc. Pagina 22.
22 / 89

* Geldig in alle winkels Plus

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
Kleurrijke sandwiches 4-8 personen makkelijk 30 min. 1. Snijd de korstjes van 12 sneetjes volkorenbrood (Korenlanders van PLUS). Snijd 2 gekookte rode bieten (Biologisch PLUS) in dunne plakjes. Rasp 1 winterpeen grof en meng de rasp met 2 eetlepels PLUS tafelsaus whisky cocktail. Beleg een sneetje brood met de wortelsalade, bestrooi met peper en zout naar smaak, dek af met een sneetje brood en snijd schuin in tweeën. 2. Beleg een sneetje brood met plakjes biet en besprenkel met 1 theelepel creme aceto balsamico framboos (Ponti), bestrooi met peper en zout naar smaak, dek af met een sneetje brood en snijd schuin in tweeën. 3. Bestrijk een sneetje brood met 3 eetlepels zuivelspread light bieslook en beleg met 1/2 pak gerookte zalmforelfilet (Feestelijk PLUS à 100 g), dek af met een sneetje brood en snijd schuin in tweeën. 4. Bestrijk een sneetje brood met 3 eetlepels PLUS vrije uitloop ei-bieslooksalade, dek af met een sneetje brood en snijd schuin in tweeën. 5. Bestrijk een sneetje brood met 3 eetlepels PLUS kip-walnootsalade en een toefje veldsla, dek af met een sneetje brood en snijd schuin in tweeën. 6. Bestrijk nog een sneetje brood met 3 eetlepels PLUS asperge-beenhamsalade en een toefje veldsla, dek af met het laatste sneetje brood en snijd schuin in tweeën. Serveer alle sandwiches samen op een schaal. VOEDINGSWAARDE P.P.: 335 KCAL. 13 G VET (2 G VERZADIGD), 34 G KOOLHYDRATEN (6 G SUIKERS), 7 G VEZELS, 17 G EIWIT, 1,8 G ZOUT Wijntip Patriarche Sauvignon blanc Fles 75 cl 4.99 22 1.28 P.P.

Andere folders Plus

Net binnengekomen folders