Kleurrijke sandwiches
4-8 personen
makkelijk
30 min.
1. Snijd de korstjes van 12 sneetjes volkorenbrood
(Korenlanders van PLUS). Snijd 2 gekookte rode
bieten (Biologisch PLUS) in dunne plakjes.
Rasp 1 winterpeen grof en meng de rasp met
2 eetlepels PLUS tafelsaus whisky cocktail.
Beleg een sneetje brood met de wortelsalade,
bestrooi met peper en zout naar smaak, dek af
met een sneetje brood en snijd schuin in tweeën.
2. Beleg een sneetje brood met plakjes biet en
besprenkel met 1 theelepel creme aceto balsamico
framboos (Ponti), bestrooi met peper en zout naar
smaak, dek af met een sneetje brood en snijd
schuin in tweeën.
3. Bestrijk een sneetje brood met 3 eetlepels
zuivelspread light bieslook en beleg met 1/2 pak
gerookte zalmforelfilet (Feestelijk PLUS à 100 g),
dek af met een sneetje brood en snijd schuin
in tweeën.
4. Bestrijk een sneetje brood met 3 eetlepels
PLUS vrije uitloop ei-bieslooksalade, dek af met
een sneetje brood en snijd schuin in tweeën.
5. Bestrijk een sneetje brood met 3 eetlepels
PLUS kip-walnootsalade en een toefje veldsla,
dek af met een sneetje brood en snijd schuin
in tweeën.
6. Bestrijk nog een sneetje brood met 3 eetlepels
PLUS asperge-beenhamsalade en een toefje
veldsla, dek af met het laatste sneetje brood en
snijd schuin in tweeën. Serveer alle sandwiches
samen op een schaal.
VOEDINGSWAARDE P.P.: 335 KCAL. 13 G VET
(2 G VERZADIGD), 34 G KOOLHYDRATEN (6 G SUIKERS),
7 G VEZELS, 17 G EIWIT, 1,8 G ZOUT
Wijntip
Patriarche
Sauvignon blanc
Fles 75 cl
4.99
22
1.28
P.P.