Voordelig Pasen met
onze Laagblijvers!
1.26
LAAGBLIJVERS
PER PERSOO
N*
Ruim 1000 artikelen altijd
laag geprijsd.
Waarom maak je niet deze smaakvolle
carpaccio met walnoten en honing?
En als toetje een feestelijke brownie
met paaseitjes!
Je herkent de Laagblijvers aan
het paarse logo in de winkel!
Kijk op plus.nl/laagblijvers
of scan de QR-code.
*De prijzen worden berekend op basis van de
exacte hoeveelheden die nodig zijn voor het
gerecht. Prijzen zijn onder voorbehoud van
eventuele prijswijzigingen.
Carpaccio van
peer met walnoten
4 personen
makkelijk
25 min.
vegetarisch
0.84
PER PERSOO
N*
1. Rasp de gele schil van 1 PLUS citroen en pers uit.
Rooster 50 gram PLUS walnoten ongezouten in een droge
koekenpan in ca. 3 min. krokant. Laat afkoelen en hak grof.
2. Verdeel 1 zak PLUS luxe sla rucola (à 85 g) over 4 borden en
houdt een klein beetje sla over voor de garnering. Schil vervolgens
4 rijpe PLUS handperen Conference en snijd deze in de breedte in
zo dun mogelijke plakjes. Verwijder het klokhuis met een schilmesje.
Verdeel over de 4 borden en besprenkel met wat citroensap.
3. Klop een dressing van 4 eetlepels PLUS olijfolie extra vierge,
1 eetlepel PLUS Franse mosterd, 1 eetlepel citroensap, 1 eetlepel
citroenrasp en 1 theelepel PLUS vloeibare bloemenhoning
(pot à 500 g). Verdeel de laatste overgebleven rucola over de peer
en besprenkel met de dressing.
Deze paasbrownie zelf maken?
Hier vind je het recept.
4. Hak 100 gram PLUS extra belegen kaasblokjes grof
en strooi met de walnoten over de carpaccio.
43