Plus folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 43 *

thumbnail - Plus-aanbieding -  producten in de aanbieding - brownie, sla, citroen, peer, carpaccio, kaasblokjes, paaseitjes, mosterd, olijfolie, olijfolie extra vierge, bloemenhoning, walnoten, citroensap. Pagina 43.
43 / 89

* Geldig in alle winkels Plus

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
Voordelig Pasen met onze Laagblijvers! 1.26 LAAGBLIJVERS PER PERSOO N* Ruim 1000 artikelen altijd laag geprijsd. Waarom maak je niet deze smaakvolle carpaccio met walnoten en honing? En als toetje een feestelijke brownie met paaseitjes! Je herkent de Laagblijvers aan het paarse logo in de winkel! Kijk op plus.nl/laagblijvers of scan de QR-code. *De prijzen worden berekend op basis van de exacte hoeveelheden die nodig zijn voor het gerecht. Prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen. Carpaccio van peer met walnoten 4 personen makkelijk 25 min. vegetarisch 0.84 PER PERSOO N* 1. Rasp de gele schil van 1 PLUS citroen en pers uit. Rooster 50 gram PLUS walnoten ongezouten in een droge koekenpan in ca. 3 min. krokant. Laat afkoelen en hak grof. 2. Verdeel 1 zak PLUS luxe sla rucola (à 85 g) over 4 borden en houdt een klein beetje sla over voor de garnering. Schil vervolgens 4 rijpe PLUS handperen Conference en snijd deze in de breedte in zo dun mogelijke plakjes. Verwijder het klokhuis met een schilmesje. Verdeel over de 4 borden en besprenkel met wat citroensap. 3. Klop een dressing van 4 eetlepels PLUS olijfolie extra vierge, 1 eetlepel PLUS Franse mosterd, 1 eetlepel citroensap, 1 eetlepel citroenrasp en 1 theelepel PLUS vloeibare bloemenhoning (pot à 500 g). Verdeel de laatste overgebleven rucola over de peer en besprenkel met de dressing. Deze paasbrownie zelf maken? Hier vind je het recept. 4. Hak 100 gram PLUS extra belegen kaasblokjes grof en strooi met de walnoten over de carpaccio. 43

Andere folders Plus

Net binnengekomen folders