Plus folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 50 *

thumbnail - Plus-aanbieding -  producten in de aanbieding - bloemkool, komkommer, citroen, limoen, ijsblokjes, pinda's, munt, chilisaus, sambal, BBQ, tafelsaus, olijfolie. Pagina 50.
50 / 89

* Geldig in alle winkels Plus

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
Voorjaarspunch Vul een grote kan met PLUS bruisend water citroen en voeg ijsblokjes, de linten van een komkommer, takjes munt, partjes citroen en limoen toe. Breng op smaak met bloemenhoning en een scheutje suikervrije ranja. Spicy bloemkoolkebabs 6 personen makkelijk 20 min. + BBQ-tijd 5 min. vegetarisch 1. Week de houten satéprikkers één uur van tevoren in water, dit voorkomt splinters. Snijd 1 middelgrote PLUS bloemkool zoveel mogelijk in gelijke roosjes van ca. 4 cm. Rijg ze voorzichtig aan de geweekte satéprikkers (of metalen spiesen). Bestrijk met 3 eetlepels PLUS olijfolie traditioneel en bestrooi ze met zout naar smaak. 2. Rooster de bloemkoolkebabs op het minder hete deel van de BBQ (indien nodig in een BBQ-schaal) in ca. 5 min. beetgaar. Keer ze regelmatig. 3. Maak ondertussen een marinade van 2 eetlepels PLUS tafelsaus barbecue, 1 eetlepel sambal oelek (naar smaak) en 3 eetlepels PLUS sweet chilisaus. 4. Neem de bloemkoolkebabs van de BBQ, bestrijk ze met de marinade en rooster ze nog 1 minuut. Snijd 2 bosuien in ringen en strooi samen met 3 eetlepels PLUS gezouten pinda’s grof gehakt over de bloemkolen. VOEDINGSWAARDE P.P.: 136 KCAL. 10 G VET (2 G VERZADIGD), 7 G KOOLHYDRATEN (6 G SUIKERS), 2 G VEZELS, 4 G EIWIT, 0,4 G ZOUT 0.66 P.P. 0.68 PLUS Sweet chilisaus Fles 500 ml 50 0.99 PLUS Pinda’s gezouten Zak 250 gram GA VOOR MEER BBQ INSPIRATIE NAAR PLUS.NL/BBQ-RECEPTEN

Andere folders Plus

Net binnengekomen folders