Jumbo - folders, winkels en openingstijden

Jumbo folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER JUMBO

Jan en Anita Meurs begonnen op 18 oktober 1979 in Tilburg een Jumbo-supermarkt. De Jumbo was bedoeld als concurrent voor de supermarktketen Torro. Ze wilden een machtigere naam dan Torro (stier) en daardoor gingen ze voor Jumbo (olifant). Een concurrent genaamd van Eerd, dat in 1921 werd opgericht in Veghel, kocht de formule Jumbo en de supermarkt in Tilburg op. In korte tijd ontstonden er tientallen Jumbo’s in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Tegenwoordig zijn er meer dan 660 Jumbo filialen en is het bedrijf nog steeds in handen van de familie van Eerd.

Sinds 2019 is Jumbo ook in België te vinden. Verder zijn er alleen maar Nederlandse Jumbo-winkels. Met meer dan 660 winkels zijn ze de één na grootste supermarktketen van Nederland. Dit betekent dat ze werkelijk waar overal in Nederland te vinden zijn. Natuurlijk in alle grote steden, maar ook in Hulst, Breda, Reusel, Maastricht, Zwolle, Apeldoorn en nog veel meer plekken.

De weekaanbiedingen zijn op https://www.jumbo.com te vinden. Daarnaast is er ook een wekelijkse reclamefolder. Deze actiefolder staat bomvol met fantastische aanbiedingen en is er veel korting te verdienen. Het krantje kan in de winkel, op de website of in de brievenbus gevonden worden.

Jumbo staat bekend om de laagsteprijsgarantie. Maar naast deze garantie, zijn er ook heel veel aanbiedingen, dit kunnen week - of seizoenaanbiedingen zijn. Zo is er altijd wel een bieraanbieding of is de rollade in de aanbieding. Daarnaast zijn de paaseieren tijdens Pasen vaak scherp geprijsd en kunnen met de kerst heerlijke oliebollen aangeschaft worden.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ JUMBO

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Met meer dan 660 filialen is Jumbo de één na grootste van Nederland. Daarmee is het dus ook prominent aanwezig in het Nederlandse straatbeeld. De kaart van Nederland met alle winkels is hier te zien. Hier kan het adres of plaatsnaam ingevuld worden om zodoende te filteren op Jumbo-supermarkten dicht bij huis. Klik vervolgens op een specifieke Jumbo en bekijk de faciliteiten in openingstijden. De openingstijden verschillen enorm, bekijk daarom dus wat deze zijn voor jouw plaatselijke Jumbo.

Net binnengekomen folders
Winkels - hypermarkten en supermarkten