Gall & Gall - folders, winkels en openingstijden

Gall & Gall folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER GALL & GALL

Opgericht door een van de eerste vrouwelijke ondernemers in Nederland in 1884, dit gebeurde door de weduwe van dhr. Gall. Nadat ze in 1920 twee winkels achterliet aan haar twee zoons, veranderden zij de naam in Gall & Gall volgens Engels voorbeeld. Het bedrijf werd in 1989 overgenomen door Ahold, waar het nu nog steeds onderdeel van uitmaakt. Ook de bedrijven Alberto, Impodra, Aguilar, Party Shop en Klerks namen uiteindelijk de naam Gall & Gall over. Hierdoor telde Gall & Gall in 2015 meer dan 600 vestigingen.

Door dit grote aantal vestigingen is de Gall & Gall dus overal in Nederland te vinden. Ook kiezen ze er soms voor om in kleinere dorpen een filiaal te hebben als er niet te veel concurrentie is van slijterijen of supermarkten. In Amsterdam hebben ze meer dan 30 vestigingen maar daarnaast zijn ze bijvoorbeeld ook in Tilburg, Zwolle, Nijmegen, Utrecht, Rotterdam en Den Haag te vinden.

De Gall & Gall heeft fantastische aanbiedingen zoals bijvoorbeeld 2e fles halve prijs, palletdeals of de wilde wijn dagen. Daarnaast zijn alle dag- en weekacties te zien in de reclamefolder. Er valt veel korting te verdienen tijdens het winkelen bij de Gall & Gall. Tijdens Black Friday ieder jaar hebben ze fantastische deals die op kunnen lopen tot wel 50% korting. Het is dus niet alleen in Amerika voordelig om te wachten tot het Black Friday is om de drankvoorraad aan te vullen.

Wijn, mousserende dranken, whisky, mixen, bier en andere dranken zijn hier allemaal te koop. Iedere week is er weer een bier aanbieding en het is nooit erg om dat wat achter de hand te hebben. Topmerken en ook minder bekende merken qua wijn zijn beschikbaar, alles qua sterkedranken en mixdranken zoals bijvoorbeeld Bacardi en Malibu is in de winkel te vinden. En als er echt iets te vieren is, dan kan men ook naar de Gall & Gall voor die speciale fles champagne.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ GALL & GALL

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

De volgende link geeft een duidelijk overzicht van alle Gall & Gall winkels in Nederland. Hier kan geselecteerd worden op winkels die op dit moment geopend zijn, open zijn na 18:00 en open zijn op zondag. Daarnaast kan er ook specifiek gezocht worden op postcode of woonplaats en is per winkel zichtbaar wat de precieze openingstijden zijn.

Net binnengekomen folders
Winkels - hypermarkten en supermarkten