Gamma winkels en openingstijden

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER GAMMA

De Gamma werd in 1971 opgericht en was gebaseerd op ‘home improvement centers’ in Amerika nadat een aantal handelaren in bouwmaterialen een studiereis naar Amerika hadden gemaakt. Op 11 mei 1971 opent de eerste Gamma-winkel in Breda. De belangrijkste doelgroep waren de kleine aannemers, maar deze kwamen niet. De ‘gewone’ klanten kwamen wel en toen werd het meer een detailhandel. De focus ligt in het heden nog steeds op de doe-het-zelver. Er zijn op dit moment 166 Gamma-bouwmarkten in Nederland en 86 in België.

Met 166 bouwmarkten is Gamma de grootste doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. Daardoor hoeft er nooit ver gezocht te worden om een filiaal te vinden. Door heel Nederland zijn de winkels te vinden, bijvoorbeeld in Enschede, Lelystad, Maastricht, Nijmegen, Terneuzen en Groningen.

Gamma heeft wekelijks verschillende actie aanbiedingen, zoals bijvoorbeeld korting, 2+1 gratis deals, kortingsbonnen, geen btw-deals en nog veel meer. Dit is allemaal terug te zien de folder van deze week op https://www.gamma.nl. Ook is de folder van volgende week vaak eerder zichtbaar zodat het klussen goed gepland kan worden. De reclame krant is te vinden op de website, in de winkel of in de brievenbus.

Gamma heeft een erg uitgebreid assortiment voor de doe-het-zelver. Dit assortiment bestaat uit topmerken en de kwaliteit is gewaarborgd. Tegenwoordig staat de Gamma bekend als bouwmarkt en tuin aanbieder. Je kunt er bijvoorbeeld ook terecht voor planten voor in huis of in de tuin maar ook voor de verf aanbieding voor binnen of buiten.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ GAMMA

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

De Gamma-website geeft hier een alfabetisch overzicht van alle winkels in Nederland. Als er vervolgens doorgeklikt wordt op een specifieke vestiging, dan worden gegevens zoals openingstijden, bijzondere openingsdagen, het telefoonnummer en de verschillende services zichtbaar. Ook is er een link naar Google Maps om precies te zien waar de winkel zit. De openingstijden per filiaal zijn erg verschillend, dus bekijk deze online om zeker te zijn dat het filiaal geopend is.

Net binnengekomen folders
Winkels - hobby, doe-het-zelf en huishoudelijke artikelen