Karwei - folders, winkels en openingstijden

Karwei folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER KARWEI

De eerste Karweibouwmarkt werd in Utrecht geopend op 14 mei 1975. In Utrecht werd in 1967 jaarlijks de doe-het-zelfvakbeurs ‘Karwei’ gehouden. Deze naam bleek niet beschermd te zijn en werd dus vervolgens door de oprichters van de bouwmarkt gebruikt als naam. Het hoofdkwartier van Karwei zit in Leusden en het heeft 133 filialen, alleen in Nederland. Karwei is ook de uitgever van het gratis klusmagazine Idee van Karwei. Natuurlijk zijn ze ook online op https://www.karwei.nl te vinden.

Met meer dan 130 winkels in Nederland is Karwei erg concurrerend onder de bouwmarkten. De winkels liggen heel verspreid over Nederland. Er zijn meerdere Karwei bouwmarkten te vinden in Apeldoorn en Amsterdam, maar ze zijn bijvoorbeeld ook te vinden in Harderwijk en Soest.

De folder van deze week is niet één maar het zijn twee folders en die zijn hier online te vinden. Hier zijn alle acties en aanbiedingen zichtbaar en er wordt met heel veel korting gestrooid! Kortingsbon na kortingsbon kan hier gevonden worden. Ook is vaak de folder van volgende week al eerder zichtbaar zodat het bezoek aan de Karwei goed gepland kan worden. Neem ook vooral een kijkje in de folder van Karwei rondom Black Friday, want dan is er pas echt veel korting te verdienen!

Het aanbod bij Karwei is enorm en dat betekent dat je nooit tekort zult komen. Ben je opzoek naar planten voor in de tuin of in het huis, heeft de woonkamer een nieuw likje verf nodig of is er behoefte aan nieuwe lampen. De Karwei heeft het allemaal op voorraad in de winkel en online. Dit alles is dan ook nog eens in de krant van Karwei te vinden.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ KARWEI

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Een overzicht van alle winkels van Karwei is hier te vinden. Hier kan vervolgens de specifieke en/of dichtstbijzijnde Karwei aangeklikt worden. Vervolgens worden dan de adresgegevens, openingstijden en services zichtbaar. Ook kan er gekeken worden naar hoe de openingstijden de volgende week zijn. In de meeste gevallen zijn de Karwei bouwmarkten maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 21:00 geopend. In sommige plaatsen zijn ze wel op zondag geopend en in andere plaatsen niet. Kijk dus op de website of dit voor jouw Karwei het geval is.

Net binnengekomen folders
Winkels - hobby, doe-het-zelf en huishoudelijke artikelen