Intratuin winkels en openingstijden

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER INTRATUIN

Het bedrijf Intratuin was opgericht in 1983 door Aad Droogh en is tegenwoordig de marktleider in Nederland en de grootste tuincentraketen in de Benelux. Het aanbod bestaat voornamelijk uit planten, bomen en struiken maar daarnaast heeft het ook gereedschap, tuinaarde, tuinturf, mest, bestrating en vijvers. Ook verkoopt het bedrijf dierbenodigdheden en woonaccessoires. Al dit aanbod is te zien op https://www.intratuin.nl. Daarnaast is er ook een horeca-gedeelte in de vestigingen zodat er even rustig gegeten kan worden tijdens een middagje shoppen.

Intratuin heeft 54 tuincentra in Nederland en nog eens 5 stuks in België en 3 in Duitsland. Deze vestigingen liggen enorm verspreid over het hele land en daardoor is een Intratuin vestiging nooit ver weg. Naast de prominente plekken zijn ze ook te vinden Halsteren, Almelo, Rhoon, Lochem, Veghel en Geleen.

De nieuwe folder is hier te vinden en deze zit vol met fantastische actie aanbiedingen. In deze folder is heel veel korting te vinden. Daarnaast vind je op de website ook het tuinmeubel, barbecue en de kinderkamer catalogus. Ook met Black Friday biedt de Intratuin heel aantrekkelijke aanbiedingen aan.

Door het assortiment te bekijken wordt het duidelijk dat de Intratuin een bouwmarkt voor tuinen is. Bekijk het assortiment op de website of ga lekker even naar de meest dichtstbijzijnde Intratuin. Voor seizoensgebonden accessoires kun je ook terecht bij de Intratuin, tijdens de kerst kan men prachtige goude dennenappels kopen of er is door het jaar heen behoefte aan een geurkaars van Bridgewater, Bolsius of Woodwick.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ INTRATUIN

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Met 54 vestigingen is de Intratuin prominent aanwezig door heel Nederland. Op deze website zie je alle huidige locaties. Daar zie je vervolgens de kaart van Nederland en daarnaast zijn alle locaties zichtbaar. Dan kan er vervolgens doorgeklikt worden op een specifieke winkel en dan krijgt men alle faciliteiten en openingstijden te zien. In de meeste gevallen zijn de tuincentra van 09:30 – 18:00 geopend. Bekijk de website om te zien of dit ook vandaag het geval is.

Net binnengekomen folders
Winkels - hobby, doe-het-zelf en huishoudelijke artikelen