Karwei folders en aanbiedingen


Als u op internet op zoek was naar aanbiedingen van Karwei, dan bent u aan het juiste adres. Wij hebben de nieuwste folders van Karwei, waardoor u tijdens het winkelen zeker weten de beste prijzen en acties krijgt. Als u geld wilt besparen door gebruik te maken van de wekelijkse aanbiedingen in de folders van Karwei, en de beste aanbiedingen wilt krijgen van de weekacties van Karwei, dan bent u hier aan het juiste adres.

 

Voordelig klussen bij Karwei

Profiteer altijd van de acties bij Karwei, van een speciaal evenement tot korting met een kortingsbon.

De krant Karwei verschijnt iedere week en biedt hoge kortingen op alles van lampen tot behang. Kortingen die oplopen tot 50% of honderden euro’s zijn zeker geen uitzondering. Vind je in de folder deze week niet wat je zocht, dan bevat de folder volgende week weer nieuwe aanbiedingen.
 

Prijsverlagingen en cashback acties

Naast de scherpe aanbiedingen in de folder is er ook altijd wel een mooie actie online te vinden. Zo zijn honderden producten blijvend in prijs verlaagd en bezoek je de Karwei-outlet voor extra voordelige artikelen. Daarnaast vind je giveawayacties en cashbackaanbiedingen op de website. Zo krijg je bijvoorbeeld gratis kleurtesters wanneer je je huis wilt schilderen. En er zijn cashbacks op mooie producten, zoals een Gardena-robotmaaier. Vul na aankoop het cashbackformulier in en stuur deze samen met een kopie van je factuur op. Op deze manier ontvang je binnen een paar weken het cashbackbedrag op je bankrekening.
 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voor de hoogste kortingen wacht je tot Black Friday bij Karwei begint. Tijdens deze periode stunt de bouwmarkt met kortingen die oplopen tot maar liefst 70%. De kortingen vind je op de website en tijdens een koopavond in de filialen. Ook wanneer er geen aantrekkelijke actie loopt, kun je profiteren van korting bij Karwei. Een voorbeeld hiervan is de bekende kortingsbon die regelmatig wordt uitgegeven. Denk aan een korting van 20% op een artikel naar keuze of € 5,- korting op je volgende aankoop. Je kunt deze bonnen inleveren in de winkel of online gebruiken. Meld je je aan voor de nieuwsbrief? Dan krijg je bovendien € 5,- korting op je volgende bestelling. Schrijf je direct in of kijk welke acties er deze week op de website van Karwei te vinden zijn.

Karwei-winkels
Meest bekeken advertenties

Producten

Winkels