Sligro - folders, winkels en openingstijden

Sligro folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER SLIGRO

In 1934/1935 begon Abel Slippens met handelen in margarine. Daaraan werden vervolgens ook specerijen toegevoegd en dit alles werd verkocht aan kruideniers. De naam van het bedrijf was Slippens Groothandel in Koloniale Waren. Na de oorlog in de jaren 40 werd het assortiment uitgebreid. De verkoop van margarine bleef groot en daar werd ook nog eens een spaarsysteem aan toegevoegd. In 1957 bouwde de Slippens familie in ’s-Hertogenbosch een groothandel waar de kruideniers zelf het assortiment konden bekijken. Dit is uiteindelijk uitgegroeid tot een beursgenoteerd bedrijf met ongeveer 50 vestigingen, dit valt ook terug te zien op https://www.sligro.nl/home.html.

Met 50 vestigingen in Nederland is de Sligro goed vertegenwoordigd. De Sligro is geen gewone supermarkt maar een groothandel voor bedrijven en andere instanties. Via het aanmelden met een KvK-nummer kan er uiteindelijk bij de Sligro gewinkeld worden. Dit kun je als bedrijf erg goedkoop doen, dus een stukje verder rijden naar bijvoorbeeld Bergen op Zoom, Emmen, Breda, Zwolle, Tilburg of Veghel zou dan geen probleem moeten zijn.

De folders van de Sligro vindt je online, in de winkel en als je lid bent, in de brievenbus. Het is nooit maar één reclamefolder, het zijn er altijd minimaal zes. Twee folders voor bedrijven, twee voor cafetaria’s en sportkantines en twee voor restaurants. Al deze folders staan bomvol met fantastische aanbiedingen op het enorm assortiment.

Alles wat je maar kunt bedenken dat nodig is voor een bedrijf, restaurant of kantine is te koop bij de Sligro. Opzoek naar wijn, bier of vlees in de aanbiedingen? Het is iedere week weer goedkoop en gemakkelijk te verkrijgen bij de Sligro.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ SLIGRO

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Omdat de Sligro heel bekend is, weten de meeste mensen al wel waar ze er een kunnen vinden. Toch hebben ze een makkelijk tool op hun website waar je gemakkelijk op basis van postcode of plaatsnaam kunt zien waar de meest dichtstbijzijnde Sligro zit. Selecteer vervolgens deze Sligro en klik op meer informatie. De contactgegevens, openingstijden, het aanbod en de evenementen worden vervolgens zichtbaar. De openingstijden zijn in de meeste gevallen van 08:30 – 17:00, behalve op koopavonden en zaterdagen. Op zondagen zijn ze gesloten.

Net binnengekomen folders
Winkels - hypermarkten en supermarkten